+36 30 68 00 444

auracolor@ hotmail.com

Elsősorban velünk találkozhat munkánk során.

Tóth Róbert
+3630 68 00 444

Az én “LEGO”-m a lakásfelújítás… Nagyon élvezetes, konstruktív játék! Mint írástudóval, velem találkozik először a felméréskor, és a költségvetés kialakítása során. (ezért piros a számom) A felmérések, kalkulációk, a vezetékek, gépészet, villany, kémények tartoznak hozzám. Már gyerekként Apámtól vízvezetékszerelést, villanyászkodást tanultam… Az alapokat máig használom. Ipari formatervezésből diplomáztam. A saját lakásunk kialakításakor kerültem először szembe a Mesterekkel és a számtalan problémával… Akkora élménnyé vált, hogy azóta is dolgozom velük, bár már nem mindig szembe. Magam is részt veszek a fizikai munkákban is.

Vagy 25-30 éve történt:

🙂

– Az első csapat kőműves piált, randalírozott. A szomszédok kérésére még azelőtt el kellett küldenem őket, hogy nagyobb kárt tettek volna.
– A második csapat többet nagyolt be, mint amennyit el tudott simítani…
– A harmadik… mondom neki: mester, az a sarok nagyon görbe, 2-3 centi is van benne… Rátett egy 20 centis vonalzót, nézzem meg, egyenes az, rosszul látom…
– Negyedik csapat helyett, megtanultam vakolni…
Ön ne tanuljon vakolni, én már megtanultam… 


István: +3630 347 9781

Fehér István

  A kőműves munkák, a festés, a kartonépítés, a burkolatok tartoznak hozzám. Szintén Apámtól tanultam a kétkezi munka szeretetét. Az mellett, hogy a BKV-nál felső vezetőként dolgozott, mindig talált tennivalót, barkácsolni valót, amibe engem is bevont. Első tanult szakmám, a díszítőszobrászat volt, majd idővel szobafestésből és kőművességből is megszereztem a mesterlevelet. A díszítőszobrászat, festés, kőművesség, nálam azonosak.


Ferenc: +3630 283 0703

Bíró Ferenc

 Reggelente én kezdek a fiúkkal. Festünk, szigetelünk. Mint a kőművesmunka, csakhogy a kövek nem olyan nehezek…. Munkás családból származom. A kétkezi munkából élek, de büszke vagyok rá, amit csinálok. Európában már több helyen dolgoztam, mindenütt elégedettek voltak a munkámmal. Itthon is számtalan helyen dolgoztam. Az elvégzett munka átadása a legcsodálatosabb dolog, amikor azt mondják: „Köszönjük, nagyon szép lett”


Lajos +3630 356 1792

Zsár Lajos

Gyerekkorom óta a fa illata megfogott, és mai napig izgalommal tölt fel. Minden fának más az illata. 
Diák éveim idején, technika órán a fa csapolását tanultuk, és nagyon jól sikerült. Pályaválasztáskor “beixeltem” az első fás szakmát, a parkettást. 
Nem bántam meg. Azóta is örömömet lelem benne. 
Igényesen megmunkált fa padlón járni gyönyörűség.